Hama Midi mus - pärlor och pärlplattor - 3000 Midi pärlor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 106:-
I lager
SKU
03202-72
   

Denna påse från Hama innehåller pärlor och pärlplattor med mus-mönster och flera andra mönster. Påsen innehåller ca. 3000 Midi pärlor och 4 pärlplattor. Pärla gärna efter ett mönster från motivarket, en söt liten mus, en färgglad stjärna eller varför inte en igelkott? Det finns oändliga möjligheter, låt fantasin glöda!

Innehåll:

  • Ca. 3000 Midi pärlor
  • 4 pärlplattor - fyrkant, cirkel, stjärna och mus
  • Instruktioner
  • Motivark
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell4411
EAN028178044114
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.