Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Hama Midi gul burk - 4000 Midi pärlor och 3 pärlplattor

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

Vårt lågpris: 115:-
I lager
SKU
4027
   

Allt du behöver när du ska pärla, antingen om du behöver fylla på din pärlsamling eller är en nybörjare! Denna gula burk innehåller ca. 4000 pärlor i olika färger och 3 olika pärlplattor, du kan börja pärla med en gång. Pärla en blomma, stjärna eller använd din fantasi och gör egna motiv i härliga färger. Det följer även med motivark och instruktioner om du saknar inspiration.

Innehåller:

  • Ca. 4000 Midi pärlor
  • Pärlplattor - stjärna, fyrkant och en rund
  • Motivark
  • Instruktioner
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell2052
EAN028178020521
VarumärkeHama
Ålder5-9
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.