Hama Midi gul burk - 4000 Midi pärlor och 3 pärlplattor

-31%

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Kampanjpris 105:-
Vårt lågpris: 153:-
31%
Du sparar: 48:-
I lager
SKU
4027
   

Allt du behöver när du ska pärla, antingen om du behöver fylla på din pärlsamling eller är en nybörjare! Denna gula burk innehåller ca. 4000 pärlor i olika färger och 3 olika pärlplattor, du kan börja pärla med en gång. Pärla en blomma, stjärna eller använd din fantasi och gör egna motiv i härliga färger. Det följer även med motivark och instruktioner om du saknar inspiration.

Innehåller:

  • Ca. 4000 Midi pärlor
  • Pärlplattor - stjärna, fyrkant och en rund
  • Motivark
  • Instruktioner
  • Strykpapper

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 5 år

Hama Midi är de populära strykpärlorna som alla barn känner till och som låter dem vara kreativa och skapa sina egna mönster och skapelser.

Mer information
Modell2052
EAN028178020521
VarumärkeHama
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.