Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Hama Midi med 1100 rörpärlor och häst-pärlplatta

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 69,90
I lager
SKU
04202-2
   

Låt kreativiteten flöda med dessa rörpärlor och pärlplatta i plast från Hama. Att bygga kreationer med pärlor är både roligt och utvecklar barnets koncentrationsförmåga samt främjar dennes kreativitet.

Inneholder:

  • 1100 Hama Midi rörpärlor i olika färger
  • 1 pärlplatta formad som en häst
  • Fötter till den färdiga pärlplattan
  • Strykpapper
  • Instruktioner

Detaljer:

  • Rek.ålder: Från 5 år
Mer information
Modell3-4057
EAN028178040574
VarumärkeHama
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.