Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Hama Maxi 500 pärlor - färgmix 51

Hos oss hittar du kreativa och pedagogiska leksaker från märket Hama. Hama har sedan 1984 bidragit till att bland annat utveckla barns finmotoriska färdigheter och inte minst deras kreativitet.

Leksakerna är utformade för att passa barn i olika åldrar och finns i olika svårighetsgrader. I vårt sortiment hittar du bland annat Hamas pärlor, pärlplattor, förvaringsboxar och pyssel.

För många är Hama, strykpärlor och ordet pärla samma sak. Dessa färgglada plastpärlor placeras på pärlplattan, antingen baserat färdiga stenciler eller genom att skapa egna skapelser och mönster, innan det hela fästs med hjälp av ett strykjärn. Pärlorna från Hama finns i olika storlekar där Midi är avsedd för de lite äldre barnen från ca 5 år och Maxi passar de minsta från ca 3 år. Med Hama kan barn upptäcka en färgglad och kreativ värld, på egen hand eller tillsammans med andra.</p> <p>Hama pärlor kräver värme för att skapelsen ska vara hållbar och hålla ihop, och detta bör alltid göras av en vuxen!</

Vårt lågpris: 76:-
I lager
SKU
01217-88
   

Pärlmix med ca. 500 Hama Maxi pärlor. Färgblandning 51 består av 6 olika neonfärger och är utmärkt om du vill pärla med färgsprakande pärlor.

Innehåll:

  • Ca. 500 Hama Maxi pärlor - färgmix 51

Detaljer:

  • Neonfärger
  • Rek.ålder: från 3 år

Hama Maxi är speciellt utvecklad för yngre barn och strykpärlorna Maxi är något större än vanliga pärlor så att de är enkla att hantera.

Mer information
Modell8472
EAN028178847265
VarumärkeHama
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.