Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Pull-Along Activity Blocks dragleksak med färgglada klossar

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 187:-
Medlemserbjudande 149,60
I lager
SKU
01212-2
   

Barnet kan stapla, sortera eller springa runt medan det leker med Fisher-Price Pull-Along Acticity Blocks. Klossarna är färgglada med tryckta siffror och bokstäver på, och en av dem innehåller pärlor och rasslar. Siffrorna på klossarna motsvarar placeringen av dem i vagnen. En av klossarna innehåller pärlor som ger ifrån sig ett rasslande ljud när man leker med den.

När barnet är redo att ta sina första steg är det bara att ta med sig den lilla vagnen och de färgglada klossarna på resan. Hjulen rullar och leksaken är lätt att dra, även för de yngsta.

  • Finmotoriska färdigheter: Genom att ta tag i klossarna och stapla dem utvecklar barnet sin fingerfärdighet, samt öga-hand koordination.
  • Grovmotoriska färdigheter: Små muskler utmanas när barnet drar i leksaken medan den står, går och rör på sig.
  • Sensoriska färdigheter: Klossarna kommer i olika färger vilket till barnets utveckling av färgigenkänning.

Innehåller:

  • Fisher Price leksak med fyra hjul och ett snöre
  • 9 färgglada klossar varav en innehåller pärlor

Detaljer:

  • Mått: 20 x 22 x 9 cm
  • Ålder: från 6 mån
Mer information
ModellGJW10
EAN887961818949
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.