Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway - 2-i-1 transformerande bilbana

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 567:-
I lager
SKU
08218-14
   

Börja lek med Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway som en stad, där de små kan sitta och köra bilarna genom biltvätten, tanka från bensinpumpen och köra runt precis som mamma och pappa! De kan också öppna portarna för att låta bilarna köra nerför rampen.

När barnet kan stå själv kan leksetet förvandlas till ett högt torn som är 60 cm högt med lite hjälp av en vuxen. Nu kan barnet placera bilarna på toppen och låta bilarna köra i full fart nerför spiralrampen.

Med denna transformativa lekuppsättning kan barn styra sina egna äventyr även när det byter från sittande ställning till stående ställning. Leksaksuppsättningen levereras med 2 Little People Wheelies bilar.

Innehåller:

  • Fisher Price Little People sit'n Stand Skyway - bilbana
  • 2 Little people Wheelies bilar

Detaljer:

  • Mått: 60 cm hög
  • Ålder: från 18 månader
Mer information
ModellHBD77
EAN887961986464
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.