Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Little People Interaktiv Bondgård med smart stages-teknik, djurfigurer och ljud - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 596:-
I lager
SKU
08218-13
   

Med denna interaktiva gård från Fisher Price Little People kan de små i huset lära sig hur roligt det är att ta hand om djur. Gården har 3 Smart Stages nivå och kommer med ljus och ljud.

 På gården arbetar bonden Jed för att ta hand om alla sina djur och han behöver lite hjälp från småbönderna. Här kan de yngsta lära sig att ta hand om alla djur, från att mata hönorna till att lägga filten över hästen och de kan utforska alla roliga aktiviteter som finns på gården.

Starta leken genom att trycka på knappen så öppnas dörrarna och roliga fraser och låtar spelas upp. Småbönderna kan också trycka på knappen för att kläcka kycklingar från sina ägg, eller vända silon för att ge lite majs till kycklingarna. Kanske är några andra djur hungriga? Tillkalla djuren genom att ringa i klockan för att berätta att det är matningstid.

Denna interaktiva Fisher Price Little People gårdsuppsättning är fylld med många spännande aktiviteter och ljus, ljud och lärande sånger. När de små leker med gården kommer tekniken Smart Stages att introducera roliga djurfakta, tidig matematik med mera genom sånger, ljud och fraser. Smart Stages består av tre nivåer.

 • Nivå 1 utforska: Roliga sånger och fraser introducerar små bönder för att räkna, djurljud och fraser medan de leker
 • Nivå 2 Uppmuntra: Roliga fraser uppmuntrar småbarn att hjälpa till att ta hand om djuren.
 • Nivå 3 låtsas: Gårdens ljud och instrumentala musik gör att barnet kan skapa sina egna berättelser om livet på gården.

Innehåller:

 • Fisher Price Little people - Gård
 • 1 bondfigur
 • 4 djurfigurer
 • 2 matleksaker
 • 3 smart stages inlärningsnivåer
 • Med musik, ljud, meningar och ljus

Detaljer:

 • Mått: 60 x 34 cm
 • Språk: svenska, norska, danska, finska
 • Batterikrav: 2 x AA -batterier (ingår)
 • Ålder: från 1 år
Mer information
ModellGXR98
EAN887961961560
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.