Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Fisher Price Laugh and Learn Smart Stages Puppy - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 294:-
I lager
SKU
11192-5
   

Säg hej till barnets första bästa vän, Fisher-Prices Laugh and Learn Smart Hundvalp, som talar svenska! Valpen är mjuk och mysig att gosa med och ger massor av lärande skoj. Smart Stages Puppy är en vän som kramas, lyser och lär dig massor, inklusive färger, kroppsdelar, alfabetet, siffror, rutiner och inte minst dina första ord. Valpen kan lära barnet mer än 100 enkla ord!

Hundvalpen reagerar på barnets beröring med roliga sjung-med-låtar och uttryck som introducerar barnet till mer än 100 första ord och över 75 sånger, ljud och uttryck! Och eftersom alla barn utvecklas i sin egen takt har valpen Smart Stages™-teknologi som låter dig välja det steg som passar bäst för ditt barn. På varje av de tre leknivåerna finns det olika sånger, uttryck och ljud. Valpens lysande, flerfärgade hjärta blinkar i takt med musiken.

Nivå 1

Utforska – Barnet kan trycka på valpens händer, fot, hjärta, näsa och öra för att höra första ord, färger, alfabetet, kroppsdelar och mer.

Nivå 2

Uppmuntra – På den här nivån belönas barnet med roliga uttryck när det uppmuntras att räkna, hitta färger och känna igen kroppsdelar.

Nivå 3

Fantasi - Valpen är redo att leka med roliga sjung-med-låtar och fraser som engagerar småbarn i spännande och fantasifulla lekar, samtidigt som de utökar deras ordförråd!

Innehåller:

  • Fisher Price Smart Stages Puppy - interaktiv hundvalp

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (demobatterier ingår)
  • Höjd: ca 27 cm
  • Ålder: från 6 månader - 36 månader
Mer information
ModellFPM65
EAN887961612271
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.