Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price Laugh and Learn Smart Stages Puppy - svensk version

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Fisher-Prices leksaker för nyfödda och de allra yngsta är utformade för att stimulera barnets fysiska, kognitiva, sociala och emotionella färdigheter. Med hjälp av leksaker med lugn musik, olika textur och rörliga bilder samt babygym med åldersanpassade funktioner hjälper Fisher-Price till att utveckla barnets alla färdigheter. I denna kategori hittar du leksaker från nyfödd till ca 3 månaders ålder.

Barnets första år är fullt av minnesvärda milstolpar, och du kommer troligtvis att möta lika många minnesvärda upplevelser där du behöver en hjälpande hand. Fisher-Price Infant är leksaker som är speciellt utvecklade och anpassade till den enorma utveckling som barnet går igenom från omkring 3 månader till 1 års ålder.

Fisher-Price Toddler är leksakerna för småbarn från 12 månader till barnet är cirka 3 år. Med Fisher-Prices småbarnsleksaker kan du uppleva och skapa en miljö för lärande och utveckling för ditt barn, samtidigt som ni kan spendera värdefull tid tillsammans. Fisher-Price delar upp leksaker för småbarn i tre åldersgrupper.

Vårt lågpris: 274:-
I lager
SKU
11192-5
   

Hälsa på den söta hundvalpen från Fisher-Price! Denna härliga aktivitetsleksak lär bland annat barnet om kroppsdelar, bokstäver och färger samtidigt som den hjälper till att främja barnets olika sinnen, fantasi och finmotorik. Hunden reagerar när barnet rör vid den och kommer med fler än 50 roliga sånger, melodier och uttryck. Det lysande hjärtat kan blinka i takt med musiken!

Leksaken kommer med tre olika nivåer att välja mellan så att du själv kan anpassa svårighetsnivån till ditt barns ålder. Barnet kommer älska att fantisera, kramas och leka med sin nya vän!

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier, medföljer i förpackningen.
  • Höjd: ca 27 cm.
  • Rek.ålder: från 6 månader.
Mer information
ModellFPM65
EAN887961612271
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.