Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Fisher Price First Builders - Mega Bloks byggklossar för de minsta - 60 delar - rosa

Fisher-Price tillverkar leksaker av hög kvalitet som är perfekta för lek och lärande. Leksakerna lämpar sig för bebisar, småbarn och lite äldre barn.

Barn lär bäst genom att leka, och just lek är väldigt viktigt för barnets utveckling. Leksakerna från Fisher Price välkomnar barn, småbarn och bebisar in i en värld där allt kretsar kring kreativ lek och lärande. Leksakerna hjälper till att främja utvecklingen av barnets fin- och grovmotorik och hjälper dem att förstå sambandet mellan orsak och verkan, samt färg och form. Fisher Price har leksaker och produkter för barnens alla utvecklingsfaser och åldrar från bebis till förskolebarn. 

Vårt lågpris: 176:-
I lager
SKU
02217-153
   

Fisher Price First Builders byggklossar är stora klossar i olika färger som ger oändliga byggmöjligheter för de små. Denna smarta, rosa förvaringsväska med dragkedja innehåller 60 delar som kan byggas och staplas till alla slags kreationer, och klossarna är också lätta att ta isär.

Mega Blocks klossarna är av perfekt storlek för små händer och hjälper till att främja barnets motoriska utveckling, samt att stimulera sinnena med sina fräscha färger och roliga former.

Innehåll:

  • 60 byggklossar
  • Rosa förvaringspåse (förpackningen)

Detaljer:

  • Kan kombineras med andra klossar från Mega Bloks
  • Rek.ålder: från 12 månader
Mer information
ModellDCH54
EAN065541084179
VarumärkeFisher Price
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.