Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Greta Gris 8-i-1 brädspel - 8 klassiska barnspel från 3 år

Möt Greta Gris och hennes vänner. Greta bor tillsammans med mamma Gris, pappa Gris och lillebror Georg i ett stort färgglatt hus.

I den animerade tv-serien om Greta och hennes vänner kan barnen lära sig om vänskap, samarbete och olika känslor. Tv-serien utgår från aktiviteter och scenarion som barnen känner igen från sina egna liv som bland annat lekgrupper, simning, besök hos far- och morföräldrar, cykelturer och liknande. Återskapa dina favoritscener från serien med figurer, lekset, fordon och gosedjur.

Vårt lågpris: 228:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
10206-156
   

Greta Gris 8-i-1 brädspel - 8 klassiska spel erbjuder allt från Ludo till kinesiskt schack med en rolig "Greta twist". Detta stora Greta Gris-spelpaket från Educa kommer med 8 klassiska högkvalitativa brädspel, baserade på karaktärer från Greta Gris. Här kan du ha kul med spel som Ludo, Stegspel, Domino med flera.

Med den här spelsatsen kan du njuta av många timmars spelkul med familj och vänner. I en och samma låda får du en samling välkända och klassiska spel, som kinesiskt schack och kortspel, men med en "greta twist".

Perfekt för små och stora Greta Gris fans från 5 år och uppåt.

Innehåller:

  • 8 klassiska spel med figurer från Greta Gris

Detaljer:

  • Spelare: 2-6 st
  • Mått: 40,8 x 28,8 x 5,4 cm
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell80-18979
EAN8412668189799
VarumärkeGreta Gris
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.