Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Spana in årets Black Deals här! Spana in årets Black Deals här!

Smådockor 0-30 cm

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Varumärke
Ålder
Interesse

Artiklar 1-40 av 333

Page
per page

Smådockor, minidockor, dockkläder och mer för dockor på max 30 cm

I denna kategori hittar du olika dockor, tillbehör och dockpaket som erbjuder timmar med rolig lek med dockor. Här hittar du allt från den klassiska modedockan med fantastiska kläder till barnets första mjuka docka, prinsessdockor och andra kända dockversioner från TV och film. Förutom de många olika dockorna kommer du också att kunna välja bland en massa spännande tillbehör som dockkläder i alla regnbågens färger, dockans alldeles egna bil eller husdjur, dockmöbler och tillbehör för dockor upp till 30 centimeter.

Letar du efter den modedocka som alla känner och älskar, prinsessdockan som låter dig återuppleva scener och upplevelser från TV och filmer, mindre babydockor, små dockor med mjuka kroppar eller barnets första docka? Alla dessa dockor, och en hel rad andra dockor, finns här bland vårt stora urval av små dockor som är mellan 0-30 cm höga. Alla dockor behöver kläder, och hos oss hittar du dockklänningar, pyjamas för dockor, body, jackor, sommarklänningar, skor och andra typer av kläder och accessoarer som du kan behöva till din docka. Välj mellan kläder och accessoarer för modedockor, prinsessdockor, babydockor eller dockor med mjuka kroppar. Köp extra tillbehör till din docka, eller köp en innehållsrik dockuppsättning så att barnet har mer plagg och utrustning att leka med redan från början!

Barn älskar att samla på små minidockor och små figurer. Minidockorna är lätta att ta med sig, tar liten plats i rummet och ger många timmars rolig lek. Välj mellan minidockor som är kända från TV och film, populära minidockor, minidockor med speciella förmågor och funktioner och minidockor för dekoration i rummet. Hos oss hittar du ett brett urval som passar de flesta!

Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.