Disney Princess Encanto musikalisk docka - Mirabel som sjunger ogch spelar dragspel - 28 cm

-29%

Disney Princess-världen hittar du många olika prinsessor att leka med. Hos oss hittar du bland andra Askungen, Rapunzel, Snövit, Ariel, Aurora, Jasmin, Merida och Tiana - men också några av prinsarna såklart.

Dockorna kommer i olika varianter; toddler, sparkling princess, 29 cm, 35 cm och m.fl. Disneys Prinsessor är klädda i klänningar och kläder som du känner igen från filmerna, och oftast följer det med härliga tillbehör som du kan använda till att mixa och matcha. Hos oss hittar du ett brett utbud av tillbehör och kläder till dina dockor från Disney Princess.

Kampanjpris 245:-
Vårt lågpris: 345:-
29%
Du sparar: 100:-
I lager
SKU
03226-81
   

Fira magin bakom Disneys Encanto med din egen sjungande Mirabel docka. Den här dockan spelar dragspel precis som Mirabel gör i filmen, med lite hjälp från dig. Dra ner spaken på dockan för att sätta Mirabels armar i rörelse för att "spela" dragspel medan hon sjunger. Klädd i sina signaturkläder inspirerade av filmen, består Mirabels outfit av en vacker broderidesignad klänning som är trogen filmen. Återskapa dina favoritscener från Encanto och ta med Mirabel på dina egna musikaliska äventyr.

Walt Disneys animerade film Encanto berättar historien om den otroliga familjen Madrigal, som bor i ett magiskt hus på en charmig plats som heter Encanto, gömd bland bergen i Colombia. Encantos magi har försett varje barn i Madrigalfamiljen med en unik gåva utom ett – nämligen huvudpersonen Mirabel. När hon upptäcker att magin som omfamnar Encanto är i fara, bestämmer sig Mirabel för att hon, som den enda vanliga madrigalen, kan vara det sista hoppet för denna unika familj.

Innehåller:

  • Disney Encanto Mirabel docka
  • Hatt

Detaljer:

  • Mått: ca. 28 x 10 x 8 cm
  • Batteribehov: 3 x LR44 knappebatteri (medföljer)
  • Språk: engelska
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell219534
EAN192995219533
VarumärkeDisney Princess
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.