Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Dockor 8 till 80 cm, dockkläder, tillbehör

Filter

Handla enligt
Shopping alternativ
Pris
Aktuellt
Kategori
Varumärke
Ålder
Interesse
Karakter

Artiklar 1-40 av 376

Page
per page

Dockor 8 till 80 cm, med möbler, tillbehör och dockkläder som passar till.

Hos oss hittar du ett stort urval av dockor och docktillbehör från välkända märken som erbjuder timmar av lek och skoj för barnen. Välj mellan dockor i många olika storlekar och dockor med flera olika funktioner. I denna kategori hittar du både verklighetstrogna babydockor samt mindre dockor för kreativ lek i lekrummet för barn i alla åldrar. Hitta en mjuk och gosig docka för de allra yngsta, eller en interaktiv docka för de äldre barnen.

Vi har verklighetstrogna och realistiska babydockor som är perfekta för rollspel och omsorgslek. Flera av dessa dockor är också interaktiva och kan matas, gå på toa och prata, vilket ger det lilla extra till leken. Dessa dockor kan lära barn omsorg och att ge en känsla av ansvar för sin egen lilla dockbaby.

Dessutom kan du också hitta lite mindre dockor som du kan leka med i dockhuset och som du kan dekorera och styla själv. Kanske föredrar du minidockor som du både kan ställa ut och leka med? Dockutbudet är stort, och du kommer alltid att kunna hitta något spännande här, oavsett om du vill ha en enda docka eller ett specifikt tillbehör, eller en hel lekuppsättning som innehåller både dockor och tillbehör.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.