Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dockor och tillbehör 0-25 cm

Artiklar 1-52 av 160

Page
per page
Sätt fallande sortering

Artiklar 1-52 av 160

Page
per page
Sätt fallande sortering

Barn älskar att samla på små minidockor och små figurer. Minidockorna är lätta att ta med, tar lite plats i barnrummet och ger många timmars rolig lek. Minidockor kända från TV och film, populära minidockor, minidockor med speciella förmågor och funktioner, minidockor som dekorationer - hos oss hittar du ett brett urval som passar de flesta!

Dröm dig bort i prinsessornas och prinsarnas värld. Låt deras drömmar gå i uppfyllelse med små prinsessfigurer och andra figurer från sagorna som exempelvis älvor och féer. Håll stora, kungliga fester, återskapa scener och berättelser från sagor, TV-serier och filmer. I denna kategori hittar du ett stort urval av karaktärer som låter dig leka ut scener från filmer och TV-serier, med prinsessor, prinsar, häxor och skurkar.

Man kan aldrig ha för många dockor och dessa små, detaljerade och fantastiska sagofigurer är perfekta gåvor inför födelsedagar och jul.

Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.