Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Disney Frozen 2 docka - Isdrottningen Elsa - 38 cm

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I kungariket Arendal möter du bland andra Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

De tar dig med på ett fantastiskt spännande äventyr bland magiska is, magi och snö. Med dockor, lekset, figurer, maskeradkläder, skolsaker och mycket mer från Disney Frost kan du återskapa dina favoritögonblick från filmen. Dröm dig bort och låt din fantasi slå sig fri!

Vårt lågpris: 368:-
I lager
SKU
02217-78
   

Upplev magin hemma med denna vackra docka som föreställer isdrottningen Elsa från Disney Frozen 2. Dräkten hon har på sig är den vackra vita klänningen som är känd från slutet av filmen, med isblå och lila detaljer och matchande isblå leggings och sandaler. Hennes långa blonda hår är utsläppt så att du kan skapa fina flätor och andra uppsättningar. Återskapa dina favoritscener från filmen med den här dockan, eller hitta på helt nya äventyr med isdrottningen Elsa.

Innehåll:

  • Disney Frozen 2 Isdrottningen Elsa

Detaljer:

  • Mått docka: 38 cm
  • Rek.ålder: från 3 år
Mer information
Modell214894
EAN192995208797
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.