Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Baby Annabell Travel Changing Bag - skötväska till docka

Med Baby Annabell är det rollek som är i fokus, och barnen älskar att leka "Mamma, pappa, barn" med olika familjesammansättningar.

Dockorna från Baby Annabell upplevs nästan som verkliga bebisar och kommer med spännande tillbehör och urgulliga dockkläder som du kan komplettera med. Dockföräldrarna kommer att hitta allt de behöver och lite till i Baby Annabells värld som består av verklighetstrogna dockor, kläder, utrustning och möbler. När barnen leker med de härliga dockorna från Baby Annabell har de allt som små dockföräldrar kan tänkas önska sig!

Vårt lågpris: 250:-
I lager
SKU
06205-25
   

Baby Annabell ska ut på en resa och du måste packa alla hennes saker. Då passar denna skötväska helt perfekt. Den innehåller allt du behöver på resan och du kan enkelt bära den över axeln. Den levereras med en praktisk matta, en skallra, en blöja och en flaska babypulver.

Väskan är rosa, blå och turkos och har ett sött tryck av ett får på månen. Det finns bärhandtag och en axelrem.

Innehåll: 

  • Skötväska
  • Matta
  • Blöja
  • Bitring/Skallra
  • Burk

Detaljer: 

  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell703151
EAN4001167703151
VarumärkeBaby Annabell
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.