Disney Frozen Anna Adventure docka - 38 cm

Disney Frozen - vinteräventyr i Arendal med Elsa, Anna, Kristoffer, Hans, Olof och Sven.

Disney Frozen har varit en av Disneys största framgångar genom tiderna. I riket Arendal möter du Elsa, Anna, Kristoffer, Olof och Sven som tar dig med på fantastiska och spännande äventyr bland magiska krafter, is och snö. Med Disney Frost-dockor, figurer, lekset, utklädningar, skolmaterial och pysselpaket kan du drömma dig tillbaka till fantastiska scener och ögonblick från filmen. Frozen 2-filmen är uppföljaren till den enorma framgången!

Vårt lågpris: 344:-
Tillfälligt slut
SKU
04216-59

Det episka äventyret fortsätter i Disney Frozen 2, den spännande uppföljaren till filmen Frozen! Följ med dina kära vänner, Anna, Elsa, Olof och Sven när de går utanför Arendelles portar för att styrka sina band och göra nya upptäckter som kommer förändra deras liv för evigt. 

Åk på en spännande resa med Disney Frozen 2 Anna Adventure dockan! Anna är alltid lojal, bestämd och modig. Hon har på sig sina ikoniska kläder med samma design som i filmen, med detaljrika och lyxiga detaljer, och den dramatiska violett-färgade kappan och en vacker frisyr för ännu fler lekmöjligheter

Innehåll:

  • 1 Disney Frozen 2 docka - Anna

Detaljer:

  • Mått: 38 cm (H)
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell211814
EAN192995211810
VarumärkeDisney Frost
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.