Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dickie Toys Viper brandbil - med utfällbar stege, ljud och ljus

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 147:-
I lager
SKU
04218-33
   

Dickie Toys Viper brandbil är utformad precis som en riktig brandbil med utdragbar brandstege. Med denna leksak kommer barn att använda sin fantasi och lära sig mer om brandskydd. Med ljud- och ljuseffekter kommer bilen att se ut och höras som en riktig brandbil. Förvandla lekrummet till en räddningsaktion och släck elden med brandbilen. Kanske behöver en katt räddas från ett träd? Eller kanske det brinner i ett hus? Ta fram brandmannen i dig.

Med brandbilen kan barnet få mer kunskap om brandskydd och hur brandpersonalen fungerar.

Innehåller:

  • Dickie Toys Viper brandbil
  • Ljud- och ljuseffekter

Detaljer:

  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
Modell203714019
EAN4006333069598
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.