Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys Dino Patrol Walkie Talkies - 100 meter

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 193:-
I lager
SKU
02226-93
   

Dickie Toys Walkie Talkies med dinosaurier med ergonomisk design, brusreducering och räckvidd på upp till 100 meter.

De gröna Dickie Toys walkie talkies med dinosaurietema är speciellt designade för barn, med en räckvidd på upp till 100 meter. När barnen är ute på äventyr är det viktigt att kunna hålla kontakten med sina medforskare och med dessa praktiska walkie-talkies kan de med bara en knapptryckning. Den barnvänliga designen har tydliga färger och inspirerar till kreativ lek. Högtalarvolymen är inställd på en lämplig nivå för att skydda unga, känsliga öron och det rejäla höljet ser till att walkie-talkien tål bättre fall och slag.

  • Dickie Toys walkie talkies med dinosauriemotiv
  • Ergonomisk design
  • Frekvens: 2.4 GHz
  • Räckvidd: upp till 100 meter
  • Anpassad efter barnets känsliga hörsel

Med förseglade batterifack och brusreduceringsteknik som dämpar bakgrundsljud är dessa Dickie Toys walkie-talkies idealiska för rollspel och actionfyllda äventyr.

Innehåller:

  • Dickie Toys walkie-talkies

Detaljer:

  • Batteribehov: 6 x AAA (ingår)
  • Ålder: från 4 år
Mer information
Modell201118200
EAN4006333080791
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.