Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dickie Toys Action series - återvinningsbil

Dickie Toys har ett brett sortiment, med enkla modeller för de allra yngsta, roliga kopior av riktiga maskiner som uppmuntrar till lek anpassade för de lite äldre barnen samt de mest avancerade fordonen med flera funktioner som passar perfekt för de äldsta.

Oavsett om du är på jakt efter en enkel bil, en bil med funktioner eller mer tekniska fordon så har Dickie Toys allt du behöver för att inspirera barnen till lek med bilar och spännande fordon. Dickie Toys olika teman innehåller leksaker som passar för barnets alla utvecklingsstadier.

Vårt lågpris: 158:-
I lager
SKU
04218-38
   

Följ med återvinningsbilen på jobbuppdrag för att samla skräp. På baksidan av lastplattformen finns en arm som kan lyfta av och på sopcontainers, det finns två containers i färgen grön och orange. Högst uppe vid förarhytten finns det en knapp för ljud och ljus, precis som en riktig Mercedes avfallsbil.

Innehåll:

  • 1 återvinningsbil
  • 2 sopcontainer

Detaljer:

  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell203745015
EAN4006333076169
VarumärkeDickie Toys
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.