Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dantoy TINY BIO staplingsklossar - tillverkade av svanenmärkt bioplast - från 6 mnd.

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 197:-
I lager
SKU
03205-63
   

Staplingsklossarna från Dantoy är multifunktionella och bra för barnets motoriska färdigheter och lek, både inomhus och utomhus. De små klossarna kan staplas – utan att välta – till glädje för varje barn. De kan också användas som former i kakbakning eller till modellera. De små hålen i kopparna gör dem också perfekta att leka med i både badkaret och sandlådan.

TINY BIO staplingsklossar är producerade i Danmark och tillverkade av bioplast, som är ett slagkraftigt råmaterial gjort av 90% sockerrör. De är därmed godkända att bära svanenmärket. Staplingsklossarna består av 7 delar, alla i dämpade och matta färger, och de tåler också tvätt i diskmaskin.

Innehåll:

  • 7 staplingsklossar i olika storlekar

Detaljer:

  • Kan tvättas i diskmaskin
  • ålder: från 6 månader

Färdigheter:

  • Balans
  • Finmotorik
  • Hand-Öga koordination
Mer information
Modell6030
EAN5701217060300
VarumärkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.