Dantoy TINY BIO leksaksservis - servis tillverkad i Svanenmärkt bioplast - 94 delar

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 717:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-68
   

Denna frukostservis är ägnad för både utomhusbruk och inomhusbruk, och kan både lekas med och användas som riktig servis. Efter en dag ute i sandlådan kan den enkelt diskas i diskmaskinen så att den kan användas imorgon igen.

TINY BIO frukostservis är danskproducerad och tillverkad i bioplast, som är ett hållbart råmaterial baserat på 90% sockerrör. Detta gör att servisen är godkänd att bära Svanenmärket. Frukostsetet innehåller 94 delar i dämpade, naturliga färger för upptill 15 personer. Särskilt lämplig för lek med flera barn samtidigt, och uppmuntrar till fantasifull och kreativ lek och rollspel.

Innehåller:

 • Frukostservis i 94 delar

Detaljer:

 • Kan tvättas i diskmaskin
 • Rek ålder: Från 1 år

Alla Dantoys produkter är Svanenmärkta, vilket innebär att leksakerna är fria från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärkningen ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och livslängd. I över 50 år har Dantoy designat och producerat innovativa, färgglada och säkra leksaker i solid plast på sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål diskmaskin såväl som mikrovågsugn.

  Mer information
  Modell6971
  EAN5701217869712
  VarumärkeDantoy
  Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.