Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Dantoy sandkvarn - tratt med stängningsmekanism - 30cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Vårt lågpris: 87:-
I lager
SKU
3815
   

Ha det roligt i sandlådan med denna sandkvarn i klassiska Dantoy färger. Fyll sand i tratten och ändra inställningen på stängningsmekanismen och se hur kvarn-hjulet snurrar runt och sanden faller ner på marken. Man kan ha det roligt med bara sandkvarnen, men du kan också använda andra Dantoy leksaker, till exempel en lastbil som kan transportera bort sanden som rinner genom kvarnen. Du kan även använda vatten i tratten för att få kvarn-hjulet att snurra.

Innehåll:

  • Sandkvarn

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 cm högt
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • Rek. ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell1630
EAN5701217016307
VarumärkeDantoy
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.