Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dantoy Gigant Grävmaskin - 79 cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 875:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
03205-52
   

Den här roliga grävmaskinen är praktisk när du har en stor hög med sand som måste flyttas. Sätt dig ner på maskinen och skjut dig framåt eller bakåt med benen. Använd händerna på spakarna till skopan och vippa den upp eller ner. Det har aldrig vart enklare och roligare att vara grävmaskinist.

Grävmaskinen är tillverkad av svanenmärkt plast och är slitstark och solid. Den klassiska gula designen gör att maskinen känns mer äkta och realistisk. Så ta nu kommandot över din egen arbetsplats och gräv på!

Perfekt för alla som älskar stora fordon och anläggningsmaskiner.

Färdigheter:

 • Balans
 • Finmotorik
 • Fysisk utveckling

Detaljer:

 • Mått. L79 cm
 • Måste tvättas för hand
 • Rek ålder: från 3 år
  Mer information
  Modell2150
  EAN5701217021509
  VarumärkeDantoy
  Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.