Dantoy kraftig plastspade till sandlåda - blå - 58cm

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 119:-
I lager
SKU
8935
   

Enkel och solid blå spade från Dantoy, den är ca 58 cm och är tillverkat i solid plast. Skaftet är gult och behaglig att hålla i och den passar utmärkt för små barnhänder. Man behöver alltid en spade när man leker i sanden, oavsett om det är i sandlådan eller på stranden. Detta är en stor och solid spade som är väldigt praktisk när det ska grävas stora mängder sand. Spaden är svanenmärkt och är därför ett tryggt och bra val för barnen.

Innehåll:

  • 1 Dantoy stor och blå spade

Detaljer:

  • Mått: ca. 58 cm
  • Färg: blå
  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • ålder: från 2 år

Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell1152/Blå
EAN5701217011524
VarumärkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.