Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

Dantoy stort köksset i 100 delar

Danska Dantoy har utformat och producerat innovativa, färgglada och säkra plastleksaker i över 50 år.

Produkterna från Dantoy håller hög kvalitet och är väldigt populära bland dagis, fritids och skolor i flera länder. Många av produkterna är svanenmärkta och ägnar sig både för inom- och utomhusbruk. Välj och vraka bland köksleksaker, strandleksaker, leksaksbilar, leksaker till sandlådan och mycket, mycket mer.

Genom sin bioplast-serie "I'm Green" har Dantoy skapat nya ekologiska leksaker i fräscha och bekväma färger som är skonsamma mot naturen och miljön.

Vårt lågpris: 610:-
Ett fåtal kvar i lager
SKU
12866
   

Stort köksset från Dantoy som du kan laga mat med, bjuda in till te-bjudningar och baka - allt i samma set. Kökssettet innehåller 100 delar och passar utmärkt för barn som vill ha sina egna köksredskap. Låt barnen laga sina egna middagar inne, i trädgården eller i sandlådan. Storleken på detta set passar även utmärkt för förskolor med många barn.

  • Svanenmärkt
  • Kan diskas i diskmaskin
  • Tål att användas i mikrovågsugn

Innehåll:

  • Dantoy köksset i 100 delar

Detaljer:

  • Ålder: från 2 år

 Alla Dantoy produkter är svanenmärkt, vilket betyder att leksakerna är fri från ftalater, parfym, BPA och hormonstörande ämnen. Svanenmärket ställer också höga krav på säkerhet, kvalitet och levnadstid. Dantoy har i över 50 år designat och producerat innovativa, färgrika och trygga leksaker i slitstark plast från sin fabrik i Danmark. Alla produkter är godkända för kontakt med livsmedel och tål även diskmaskin och mikrovågsugn.

Mer information
Modell6945
EAN7040699994153
VarumärkeDantoy
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.