Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
4 år med låga priser - spana in våra galna kalaspriser här! 4 år med låga priser - utforska våra kalaspriser här!

Cool Maker inkFLUENCER Click N Color - sats med tuschpennor med 32 färger - inspirerad från TikTok

Du älskar att hitta på nya saker, vara kreativ och att skapa. Du är en Cool Maker! Med de kreativa seten från Cool Maker har du allt du behöver för att skapa oändliga designer och mästerverk. Lär dig nya färdigheter som att sy, baka, frisera hår eller sminka dig med hjälp av Cool Makers alla olika hobbypaket. Tack vare tydliga instruktioner, tillbehör och din egen kreativitet kan du skapa fantastiska kreationer.

Vårt lågpris: 293:-
Medlemserbjudande 197:-
I lager
SKU
05217-62
   

Cool Maker tuschpenneset med klickfärger - tuschlåda med 32 olika färger!

En sats med kreativa inkFLUENCER-tuschpennor i en låda som den som ses på TikTok med WeWearCute-tjejerna! I den här lådan finns det 32 ​​färger som du kan använda genom att helt enkelt klicka på färgtopparna på en av de två medföljande pennorna. Färgen svart finns i tre olika markörbredder så att du enkelt kan rita dina konstverk med rätt tjocklek på linjerna.

För att färga med en färg, tryck helt enkelt ner pennan på önskad färg tills du hör ett klick. Så enkelt! För att ändra färger, placera färgspetsen du just använt tillbaka och tryck på knappen på toppen av pennan. Vänta med att släppa färgen tills den är tillbaka i färgrutan så att färgspetsen inte hoppar till fel plats. Klicka på önskad färg och släpp lös din kreativitet!

Innehåller:

  • Förvaringslåda i tenn
  • 32 färgspetsar
  • 2 pennor
  • Vägledning

Detaljer:

  • Mått: ca. 30 x 30 cm
  • Skapad med hjälp av WeWearCute tjejerna från TikTok
  • Rek ålder: från 8 år
Mer information
Modell6063603
EAN778988414989
VarumärkeCool Maker
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.