Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Dartspel med kardborreband - Uppblåsbar tavla med tre bollar

-30%

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

30%
Kampanjpris 159,60 228:- Du sparar: 68,-
I lager
SKU
08206-86
   

Samla poäng genom att kasta tennisbollar på darttavlan. Tavlan har kardborreband, så att bollen fastnar när du träffar. Klarar du att träffa mitten, och få 100 poäng?

Kastspela är en fin aktivitet för träning av koordination i tillägg till att barnet aktiveras. Tavlan är uppblåsbart och har ett band som gör det enkelt att hänga upp det på väggen.

Innehåll:

  • 1 x dart-tavla
  • 3 x bollar

Detaljer:

  • Diameter tavla: 50 cm
  • Rek ålder: från 6 år
  • Uppblåsbar

Mer information
ModellGA365
EAN8717775443650
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.