Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Trädgårdsspel i trä med slangbella, gummiband och måltavla

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 188:-
I lager
SKU
08206-65
   

Det här skyttespelet med slangbella från Buitenspeel är perfekt träning för finmotorik och öga-hand-koordination samtidigt som barnet har det skoj!

Sätt upp måltavlorna, fäst gummibandet på pistolen, sikta och tryck av utlösaren. Klarar du av att träffa alla tavlorna? Det här spelet är perfekt för utomhuslek. Utmana vänner och familj till en skyttetävling och se vem som får ner måltavlorna först?

Innehåll:

  • 1 slangbella i form av en leksakspistol
  • 12 gummiband
  • 1 måltavla med fallskivor

Detaljer:

  • Mått: 34 x 16 x 17 cm
  • Material: trä
  • Rek ålder: från 6 år
Mer information
ModellGA202
EAN8717775442028
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.