Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BS Burkspel - Kasta påsar på metallburkar - Röd

Kreativ, pedagogisk och aktiv lek, både inomhus och utomhus med Buitenspeel

Lek är så viktigt, och leksaker som håller barnen aktiva, får dem ut och underhåller dem är extra viktiga i en tid som kännetecknas av tekniska prylar och stillasittande lek. Leksakerna från Buitenspeel är allt annat än vanliga, här hittar du unika originella leksaker med det lilla extra, och med fokus på kreativ, pedagogisk och aktiv lek. Kartongerna från BS - Buitenspeel är tydligt markerade med ålder, materialanvändning, säsong och om fokus för leksaken är på aktivitet, lärande eller kreativitet.

Vårt lågpris: 199:-
I lager
SKU
08206-60
   

Att kasta påsar på burkar är och förblir en klassiker till sommarfest och trädgårdsmys. Samla så många poäng du klarar genom att kasta de tre påsarna på stapeln med burkar. Klarar du att få ner alla?

Ett snabbt spel fort kan dras fram i flera sammanhäng, kanske ni ska avgöra en diskussion eller bestämma ett val? Oavsett så kommer tiden att flyga iväg med det här roliga spelet från Buiterspeel.

Innehåll:

  • 10 x burkar
  • 3 x kastpåsar

Detaljer:

  • Burkhöjd: 10 cm
  • Burkdiameter: 6 cm
  • Rek ålder: från 3 år
Mer information
ModellGA093
EAN8717775440932
VarumärkeBS - Buitenspeel
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.