Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder snöslunga till traktor - 02349

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 235:-
I lager
SKU
18294
   

När det är mycket snö är det viktigt att ha en bra maskin som passar till din Bruder traktor. Med denna slöslunga så går snöröjningen som en dans! Du kan snabbt och enkelt slunga bort snön med detta ukastet kan roteras 360 grader. Snöslungan är en leksak tillverkad av Bruder vilket innebär att den är verklighetstrogen och en kopia av den riktiga maskinen. Leksakerna från Bruder är av hög kvalitet och är ämnade till lek både inom- och utomhus.

  • Snöslungan passar de flesta traktorer och maskiner från Bruder
  • Skala 1:16
  • Mått: 14,5x18x21 cm
  • Rek. ålder: från 4 år
Mer information
Modell02349
EAN4001702023492
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.