Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Linde gaffeltruck H30D med 2 pallar - 02511

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

Vårt lågpris: 205:-
I lager
SKU
227
   

Nu kan du vara chef över ditt alldeles egna lager! Bruders Linde H30D gaffeltruck är en staplare med realistiska detaljer som får jobbet gjort. Modellen är lätt att styra så att ditt barn ska kunna manövrera laster även i trånga utrymmen, precis som med originalet. Gafflarna är avtagbara.

  • Skala: 1:16.
  • Två pallar ingår
  • Mått: L29 x B9,3 x H22 cm
  • Rekommenderad ålder: från 3 år
Mer information
Modell02511
EAN4001702025113
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.