Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder New Holland T7.315 traktor - 03120

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 496:-
I lager
SKU
01182-186
   

En kraftig traktor är absolut nödvändigt på alla moderna gårdar. Det är därför New Holland T7 Heavy Duty-serien är designad med mångsidighet och styrka i åtanke. Denna T7.315 traktor från Bruder har snygga detaljer och roliga funktioner. Den levereras med en höj- och sänkbar hängarkoppling så att du enkelt kan koppla ihop annan utrustning (köps separat). Traktorns dörrar och motorhuv kan öppnas och stängas och däcken kan tas av. Den har axlar med nivåkontroll, och den kan styras med en styrstång genom taket. Det finns plats för en Bworld-figur i hytten (köps separat). Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Justerbar bakkoppling
  • Dörrar och huvar kan öppnas
  • Axlar med nivåjustering av avtagbara däck
  • Plats för Bworld-figur (köps separat)
  • Kan styras med styrstång

Innehåller:

  • Bruder New Holland T7.315 traktor

Detaljer:

  • Mått: ca. 36 x 17,5 x 20,5 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell03120
EAN4001702031206
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.