Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bruder Claas Lexion 480 Skördetröska 02120

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer. Hos Bruder finner du biler og kjøretøy av høy kvalitet, med realistiske detaljer, som kan brukes både innendørs og utendørs.

PrisMatch Snabb leverans Fri frakt över 1000,-

Vårt lågpris: 486:-
Tillfälligt slut
SKU
3192

Bruder Claas Lexion 480 är en skördetröska som är nästan som på riktigt. Denna skalmodell passar både som leksak för den lilla bondgårdsfantasten eller som ett samlarobjekt i bokhyllan. Den rörliga och löstagbara slåtteranordningen på Claas Lexion 480 kan fällas upp och låsas fast i rätt läge. Luckan till spannmålsförvaringen kan öppnas upp och den löstagbara slåtteranordningen kan dras av den medföljande trailern. Fyll spannmålsförvaringen och låtsas att du skördar på riktigt!

  • Mått: 45 x 37 x 22 cm.
  • Skala: 1:20.
  • Rek. ålder: från 3 år
Mer information
Modell02120
EAN4001702021207
VarumärkeBruder
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.