Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

Bruder Claas Lexion 480 Skördetröska - 02120

Det tyska familjeföretaget Bruder är känt för sina realistiska och detaljrika leksaksfordon och miniatyrer av verkliga maskiner.

Här hittar du grävmaskiner, lastbilar, gaffeltruckar, bulldozrar och mycket mer. De detaljerade anläggnings- och byggfordonen från den tyska leksakstillverkaren Bruder är av hög kvalitet och väldigt populära bland både stora och små. Byggarbetsplatsen har aldrig sett mer verklig ut och med leksaksfordon från Bruder kan du vara säker på att jobbet blir gjort!

De mest ikoniska traktormodellerna från John Deere, New Holland, Massey Ferguson, Claas och många andra märken finns nu att leka med som miniatyrer tillverkade av Bruder. Här hittar du verklighetstrogna och detaljerade traktorer, släp, plogar, harvar, såmaskiner, skördetröskor och andra spännande tillbehör. Skogsarbetaren måste ha ordning på all utrustning när det är dags för dagens arbetsuppgifter. Skogen måste skötas, timmer flyttas och allt ska göras på ett säkert sätt. Med skogsmaskiner, timmerbilar och arbetsfordon från Bruder kan de små skogsvaktarna starta dagens äventyr och vara säkra på att utrustningen aldrig sviker.

Alla fordon från Bruder är miniatyrer av verklighetens stora maskiner vilket bidrar till att göra rolleken mer realistisk. Bruder producerar leksaker som varar i många generationer. Företaget är en av världens främsta tillverkare av leksaksfordon och deras filosofi är att lek med leksaker är ett fint sätt för barn att lära, växa och uppleva världen runt dem.

Alla leksaker från Bruder håller en hög standard och låter barnen drömma sig bort och fantisera om livet på byggarbetsplatser och bondgårdar. Hos oss hittar du leksakstraktorer, hjullastare, tippvagnar, grävskopor,höbalar, gaffeltruckar, kranbilar och mycket mer.Hos Bruder hittar du högkvalitativa modellbilar och fordon, med realistiska detaljer, som kan användas både inomhus och utomhus.

Vårt lågpris: 542:-
I lager
SKU
3192
   

Claas Lexion 480 skördetröskan från Burder har fantastiska funktioner och detaljer. Den har en flyttbar, avtagbar klippenhet med en dragrulle som kan lutas upp och låsas på plats. Halmhackaren kan också tippas upp och spannmålsröret kan svängas ut. Spannmålstankens lucka öppnas, det roterande filtret svänger uppåt och den avtagbara klippenheten kan dras av den anslutna släpvagnen. Fordonen och tillbehören från den tyska kvalitetsleverantören Bruder har unika detaljer och realistisk design som inspirerar timmar av realistisk och lärorik lek.

  • Korntank kan öppnas och rör för tömning fälls ut
  • Klippenheten kan bogseras med en släpdel
  • Kan användas inomhus och utomhus

Innehåller:

  • Bruder Claas Lexion 480 skördetröska
  • Släpvagn

Detaljer:

  • Mått: ca. 45 x 37 x 22 cm
  • Skala: 1:16
  • Material: plast (ABS)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell02120
EAN4001702021207
VarumärkeBruder
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.