Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BRIO Värdetransportset 33812

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

BRIO har tillverkat kvalitetsleksaker för de yngsta barnen i flera generationer. Leksakerna är säkra att leka med och utvecklar barnets öga-hand-koordination samt främjar den medfödda nyfikenhet. I vårt sortiment hittar du olika slags leksaker från BRIO. Vi har bland annat bultbrädor, plocklådor, dragleksaker, lära-gå-vagnar och träklossar. De klassiska leksakerna i trä är av högsta kvalitet och varar i många år framöver.

BRIO BUILDER är en rolig serie byggsatser som hjälper barnen att lära sig bygga tuffa konstruktioner i trä. BRIO är kända för att tillverka träleksaker av hög kvalitet och fina byggsatser som utmanar barnens kreativitet. BRIO har producerat kvalitetsleksaker i flera generationer och de klassiska leksakerna är fortfarande lika roliga. Se vårt breda sortiment av träklossar, babyleksaker och byggsatser från detta kända varumärke

Vårt lågpris: 361:-
Skynda dig! Bara 1 kvar i lager
SKU
08172-140
   

Din polisman måste vara på sin vakt när han ska transportera guldtransporten, alla tjuvar i staden vill lägga vantarna på den. Som tur är kan man bara öppna vagnen med hjälp av den magiska magneten.

  • Mått: 54x45,5 cm
  • Rek.ålder: från 3 år

Bygg BRIOs tågbana av trä och kör värdetransporttågsetets värdefulla last genom grinden. Med detta set är det viktigt att du ser upp för banditer!

Mer information
Modell33812
EAN7312350338126
VarumärkeBRIO
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.