Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BRIO Bultbräda i trä 30515 - svart med 8 pinnar

Hos oss hittar du stora delar av BRIOs fantastiska sortiment. Du kan köpa allt från BRIO world, BRIO My First, BRIO dockvagnar, BRIO tåg, BRIO dragleksaker, BRIO tågbanor och mycket, mycket mer.

BRIO har tillverkat träleksaker av hög kvalitet i över 130 år. Deras leksaker har spridit glädje genom många generationer - de allra flesta har lekt med iallafall en leksak från BRIO som barn. När man kliver in i BRIOs värld möts man av färgglada, enkla och välgjorda leksaker som hjälper barnen att utveckla sina olika sinnen och motoriska färdigheter. BRIO värnar också om miljön, deras leksaker i trä tillverkas av spårbart trä som kommer från certifierade skogsbruk.

Vårt lågpris: 232:-
I lager
SKU
4279
   

Den klassiska bultbrädan från BRIO har varit en favorit bland barn i flera generationer under många år. En superleksak för att utveckla motoriken, lära sig hand-öga-koordination och förbättra koncentrationen.

Denna klassiska träleksak kommer i svart med en matchande klubba med rött handtag och pinnar i rött och vitt. Och när de små har slagit och bankat på ena sidan är det bara att vända på brädan så börjar det roliga igen.

Innehåller:

  • 1 BRIO bultbräda
  • 1 klubba
  • 8 pinnar

Detaljer:

  • Mått: ca. 25 x 11 cm (BxH)
  • Ålder: från 12 mån.
Mer information
Modell30515
EAN7312350305159
VarumärkeBRIO
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.