Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

Bright Starts Elefantspegel till bil och spjälsäng

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 211:-
I lager
SKU
04216-180
   

Färgglad spegel från Bright Starts™ med en söt elefant för sinnlig utveckling och självupptäckt. Spegeln är oval och kan även monteras i bilen så att föraren kan se barnet utan att behöva vända på huvudet, den passar även till spjälsäng eller på babymattan. Spegeln är trygg för barn att ta på och kan också användas under nackträning, då barnet kan se den mjuka elefanten och den färgglada ramen. Barn älskar färger!

  • Bright Starts See & Play babyspegel
  • Utvecklat för att ha med sig på resor eller andra äventyr
  • Underhåller med den fina elefanten och kan fästas på andra leksaker
  • Monteras på säte med eller utan nackstöd

Innehåll:

  • 1 Bright Starts babyspegel

Detaljer:

  • Mått: ca. 27 x 6 x 30 cm
  • Rek. ålder: från 0 år
Mer information
ModellBS-8817
EAN074451088177
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.