Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn
Beställ före den 19 december för leverans innan jul! Läs mer

Bright Starts Aktivitetsleksak - Val med 3 bollar

Bright Starts har världens roligaste uppdrag - att skapa skratt och glädje för de yngsta barnen!

Bright Starts menar att den största glädjen som föräldrar och barn kan uppleva är den tid de tillbringar tillsammans med lek, sång och mysiga stunder. Barnen låter sig inte påverkas av gårdagen eller morgondagen, utan de är närvarande i ögonblicket här och nu. Små överraskningar som kan uppstå i vardagen kan bidra till skratt och oförglömliga stunder. Genom roliga ljud, former, färger och funktioner skapar Bright Starts leksaker som barnen älskar, som utmanar och bidrar till barnets utveckling.

Vårt lågpris: 410:-
I lager
SKU
07206-42
   

Barnen älskar den här valen ifrån Bright Starts. Släpp ner en boll i vattensprutet, tryck ner, och valen kommer att kasta ut den från munnen medan den gör roliga ljud och lyser. Perfekt hjälpmedel för att skärpa barnets reaktionsförmåga, samtidigt som det utvecklar motoriska färdigheter och ger förståelse för orsak-verkande.

Innehåll:

  • Bright Starts aktivitetsval
  • 3 bollar

Detaljer:

  • Batteribehov: 3 x AA-batterier (medföljer)
  • Rek ålder: från 6 månader
Mer information
Modell10934
EAN0074451109346
VarumärkeBright Starts
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.