BIG Power-Worker Maxi-Crane kranbil att sitta på - 47 cm lång

Bilarna från BIG BOBBY Cars är ofta barnets första möte med en leksaksbil som barnet kan hantera och köra på egen hand.

BIG BOBBY Cars är tillverkade av den högsta kvaliteten och kommer med optimal körkomfort och hög säkerhetsstandard - allt som unga bilister kan tänkas önska sig. Gåbilarna från BIG BOBBY Cars följer stränga regelverk och är perfekt anpassade för unga barns behov. Leksakerna är populära bland de yngsta och kommer med robusta hjul och stora rattar vilket gör dem enkla och roliga att hantera.

Vårt lågpris: 573:-
Tillfälligt slut
SKU
02236-13

Stor kranbil från BIG Power-Worker som barnet kan sitta på, med användarvänlig kranarm och sits som roterar 360 grader runt sig själv.

Ställ upp med förstärkningar från BIG Power-Worker med den kraftfulla kranbilen i MAXI-format, det perfekta komplementet för små lekplatser. Nu kan du enkelt lyfta byggmaterial ur vägen med hjälp av kroken. Maxi-kranens starka kabelvinsch har en dragkraft på upp till 450 gr och ingår i den användarvänliga kranarmen som kan fällas in och ut och roteras 360 grader runt sin egen axel. Tippskydd fram och bak på fordonet säkerställer nödvändig säkerhet på arbetsplatsen.

Med de två handtagen på hytten får barnet en bekväm körstil. De släta metallaxlarna och kvalitetsdäcken är gjorda av mjuk plast för bästa körupplevelse. BIG Power Maxi-kranen är idealisk för små byggarbetsplatser på lekplatsen, i trädgården eller i barnrummet. Leksakskranen är tillverkad av UV-behandlad plast för bättre hållbarhet trots sol och vind.

Innehåller:

  • BIG ride-on kranbil

Detaljer:

  • Mått: 47 x 32 x 36 cm (LxBxH)
  • Ålder: från 3 år
Mer information
Modell800055816
EAN4004943558167
VarumärkeBIG BOBBY
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.