Baby Einstein Opus’s Ocean of Discovery - sensorisk lekmatta som fylls med vatten

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 247:-
I lager
SKU
07222-19
   

Ocean of Discovery lekmatta från Baby Einstein är fylld med vatten för sensorisk utforskning och underhållning under magträning.

Låt barnet utforska en undervattensvärld med Opus Ocean of Discovery lekmatta med vatten från Baby Einstein. Denna lekmatta är fylld med vatten i mitten och luft på utsidan. Låt barnet sitta eller ligga på magen och utforska 6 flytande havsdjur och former röra sig under vecket medan de arbetar med att utveckla sina muskler. Perfekt för nyfikna barn från nyfödda och uppåt - här får barnet en introduktion till orsak och verkan när de rör vid mattan och ser undervattensdjuren simma.

Lekmattan hjälper till att engagera och underhålla små barn och spädbarn samtidigt som den stimulerar utvecklingen av grovmotorik. Använd den hemma eller ta med den för lek på resan, mattan kan vikas ihop för minimalt med utrymme. Töm den på vatten och luft, torka och vik ihop

Innehåller:

  • Baby Einstein lekmatta som fylls med vatten

Detaljer:

  • Mått matta: ca. 61 x 61 x 5 cm
  • Mått förpackning: ca. 19 x 7 x 25 cm
  • Ålder: från 0 mnd.
  • Rengör med en fuktig trasa
Mer information
ModellBE-12628
EAN074451126282
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.