Baby Einstein Dive & Soar magnetiska aktivitetsklossar - 11 delar

Baby Einstein - lärande, musik och utveckling för nyfikna barn!

Baby Einstein är av den uppfattningen att framtiden tillhör de som är nyfikna, och med hjälp av leksakerna från Baby Einstein kan föräldrar hjälpa och bidra till utvecklingen av barnets nyfikenhet och lust att upptäcka. Baby Einstein inspirerades av en tv-serie där små barn introducerades för musik, berättelser, siffror och språk anpassade till deras nivå. Leksakerna har väl genomtänkta funktioner som främjar barnets utveckling. Utforska Baby Einsteins värld av lärande, musik och roliga vänner!

Vårt lågpris: 295:-
I lager
SKU
04234-19
   

Inspirera ditt barns inre ingenjör med Baby Einstein Connectables "Dive & Soar" magnetiska aktivitetsklossar, en byggsats inspirerad av luft och vatten med elva STEM-inspirerade, multisensoriska, ca. 8 cm stora klossar och komponenter som motiverar bebisar och småbarn att leka kreativt. Varje komponent ansluter magiskt med dolda, säkra magneter för att lära barnet om sambandet mellan orsak och verkan. Sätt ihop klossarna för att höra ett tillfredsställande klick och låt ditt barn stapla och bygga med klossarna. Småbarn älskar att sortera och bygga med de stora klossarna som är lätta att greppa och tränar barnens finmotorik. Småbarn kan öva på att leka tillsammans eller bygga en ubåt, ett flygplan eller sitt eget fordon.

Detta set innehåller populära figurer från Baby Einsteins barnshower och böcker, ubåts- och flygplansdelar som vingar, hjul, propeller och ett periskop. Samla flera Connectables-satser för att utöka byggmöjligheterna.

Innehåller:

  • Baby Einstein Dive & Soar magnetiska aktivitetsklossar

Detaljer:

  • Mått förp.: ca. 18 x 25,5 x 18 cm (HxBxL)
  • Klossarna kan torkas av med en fuktig trasa
  • Ålder: från 6 månader
Mer information
ModellBE-12817
EAN074451128170
VarumärkeBaby Einstein
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.