Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Soft Touch Little Girl - 7 funktioner - interaktiv docka som gråter, dricker och kissar - 36 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 423:-
I lager
SKU
04218-125
   

BABY Born Soft Touch Little Girl är den lilla dockan på 36 cm med 7 funktioner som passar till de yngsta barnen. Interaktiv docka som gråter, kissar och dricker.

BABY Born Soft Touch Little Girl är dockan med den mjuka kroppen och de snälla ögonen, dockan kommer att smälta ditt hjärta. Dockan är lämplig för barn från 2 år och uppmuntrar till spännande rollspel och fantasifulla äventyr. BABY Born Soft Touch börjar bli så stor att hon vill börja dricka från sin flaska själv, men måste ha lite hjälp från sina dockföräldrar. Sen är det nog dags för en liten vilostund. När hon vaknar igen kan det vara bra att byta blöja, för hon har förmodligen kissat lite efter allt vattnet hon drack ur flaskan.

BABY Born övar också på potträning och vill gärna försöka sitta på pottan innan hon får på sig blöjan igen. Den lilla flickan tycker väldigt mycket om sin tallrik och sked när hon ska äta, och försöker gärna själv, men det är lite svårt att äta själv. Därför är det bra om du kan hjälpa henne med det. Dockan har flexibla armar, ben och huvud, och om hon inte får som hon vill så kan hon gråta äkta tårar. 

Dockan har 7 olika funktioner som fungerar utan batterier.

Innehåll:

  • BABY Born Soft Touch Little Girl – docka 36 cm
  • Potta
  • Flaska
  • Tallrik och sked
  • Napp med nappband
  • Blöja
  • Födelsebevis

Detaljer:

  • Mått: (H) 36 cm
  • Rek. ålder: från 2 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

Mer information
Modell831960
EAN4001167831960
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2022 ToySpace. All rights reserved.