Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer om cookies - Godkänn

BABY Born Sister Styling Head stylingdocka - frisördocka med 27 hår- och sminktillbehör

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 491:-
I lager
SKU
06205-21
   

Styla denna vackra BABY Born Sister Styling Head sminkdocka med hjälp av de medföljande tillbehören. Dockan kommer med långt blont hår som kan friseras och flätas på många olika sätt. Dekorera frisyren med de medföljande blomspännena, klämmorna och tofsarna. Tillbehören kommer väl till pass när du ska leka frisör med denna docka. 

Det ingår även en palett med ögonskuggor så att man kan sminka dockan och på så sätt fullända looken. Det rosa hårbandet kan integreras i frisyren och du kan fästa blommor och spännen på det för en uppfriskande sommarstil. Blommorna och de medföljande stiften kan även fästas på sminkdockans linne för att styla dockan på andra spännande sätt.

Innehåller:

  • BABY Born stylingdocka
  • 4 tofsar
  • 2 hårklämmor
  • Borste
  • Hårband
  • Hårdekorationer
  • Ögonskuggor

Detaljer:

  • Rek.ålder: från 4 år.
Mer information
Modell825990
EAN4001167825990
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2023 ToySpace. All rights reserved.