Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Soft Touch Sister - docka med långt brunt hår - kan dricka, gråta och bada - 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 576:-
I lager
SKU
04218-115
   

BABY Born Soft Touch systerdocka på 43 cm med långt brunt hår som kan gråta, dricka och badas.

BABY Born Sister är inte bara en storasyster, men även BABY Borns bästa kompis. ”Best friends” står det på hennes topp och med motiv av hennes favoritdjur. Hon älskar att ordna hennes långa bruna hår, hon gör flätor, dekorerar med hårspännen och fäster gärna de färgglada hårslingorna i håret för att få mer volym. BABY Born Sister är en mjuk docka med böjbara knäleder och flexibla armar, så att det är lätt att ta på henne kläderna. Hon kan sitta och stå helt själv. BABY Born Sister är lika stor som BABY Born, och de älskar att byta kläder med varandra.

BABY Born Sister älskar att bada och plaska i vattnet, hon har precis börjat lära sig att simma. När hon har simmat färdigt brukar hon få sin vattenflaska. Men om hon inte vill upp från vattnet, kan hon börja gråta äkta tårar om du trycker på hennes överkropp. Men hon gråter bara om hon har druckit vatten innan.

Hon har 6 olika realistiska funktioner som uppmuntrar till rollspel och lek, och som främjar fantasin.

Innehåll:

 • BABY Born Sister docka med långt brunt hår
 • Jumpsuit
 • Tights och skor
 • Flaska
 • Hårborste
 • Håraccessoarer och 2 hårslingor

  Detaljer:

  • Mått: (H) 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

  OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive dockans insida, får torka helt.

  Mer information
  Modell830352
  EAN4001167830352
  VarumärkeBABY Born
  Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.