BABY Born My Lucky interaktiv golden retriever hund till docka - med ljud och rörelse

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 747:-
I lager
SKU
04218-146
   

BABY Born har fått sig ett nytt husdjur. Hundvalpen kommer löpandes till dig när du ropar på den, den sprider glädje och nosar runt. Om du klappar hunden på ryggen så viftar den med svansen och visar att den är glad, och kanske du får höra några glada ljud från den. Hunden kan dricka vatten från en skål, den sticker ut tungan och slurpar det i sig. När den lyfter upp huvudet så går tungan in i munnen igen, precis som på en riktig hund. När hunden har druckit färdigt kan den skälla, det är bara för att ge dig en varning om att nu måste den kissa, och helt plötsligt lyfter hunden upp benet och kissar. Oj, inte på mattan!

Men det är inte bara vatten den gillar, den kan tugga högt och ivrigt på sitt hundben. Hundvalpen styrs med knapparna på kopplet. Så hunden kan gå, vifta på svansen, tugga på hundben, dricka vatten och kissa. Precis som en riktig hund, så roligt!

Innehåll:

  • BABY Born My Lucky interaktiv golden retriever-hund
  • Hundkoppel
  • Halsband
  • Flaska med vattenskål
  • Hundben

      Detaljer:

      • Batteribehov: 4 AA batterier (ingår ej)
      • Rek. ålder: från 3 år
      Mer information
      Modell835197
      EAN4001167835197
      VarumärkeBABY Born
      Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.