Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born leksaksmat - 12-pack med gröt till dockor

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 78:-
I lager
SKU
04195-18
   

Är Baby Born hungrig? Gör leken ännu mer levande med leksaksmat för dockor. Detta paketet innehåller 12 portioner av Baby Borns favoritgröt, den är lätt att ha med sig när man ska ut. Blanda en pulverförpackning med vatten och mata din docka så att hon blir mätt och belåten. Maten är inte för människor, men det är inte farligt om man råkar få i sig den.

Innehåll:

  • 12 påsar med babygröt

Detaljer:

  • Blandas med vatten
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka och tillbehör ingår ej.

Mer information
Modell779170
EAN4001167779170
VarumärkeBABY Born
Ålder3-6
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.