Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BABY Born leksaksmat - 12-pack med gröt till dockor

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 77:-
I lager
SKU
04195-18
   

Är Baby Born hungrig? Gör leken ännu mer levande med leksaksmat för dockor. Detta paketet innehåller 12 portioner av Baby Borns favoritgröt, den är lätt att ha med sig när man ska ut. Blanda en pulverförpackning med vatten och mata din docka så att hon blir mätt och belåten. Maten är inte för människor, men det är inte farligt om man råkar få i sig den.

Innehåll:

  • 12 påsar med babygröt

Detaljer:

  • Blandas med vatten
  • Rek.ålder: från 3 år

OBS! Docka och tillbehör ingår ej.

Mer information
Modell779170
EAN4001167779170
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.