BABY Born Little Sister - interaktiv flickdocka med 7 funktioner - dockan kan gråta, dricka och bada - 36cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 504:-
I lager
SKU
04218-149
   

Detta har BABY Born Little Sister väntat länge på! Nu när hon har blivit en stor flicka och kan stå helt själv, kan hon äntligen börja på förskolan, som hon har längtat så mycket till!

Hon har på sig fina kläder den första dagen - en rosa söt klänning med björnen Bruno på, och rosa skor som glänser och matchande regnbågsfärgade tights. Hon har två fina flätor i håret. Hon längtar efter att få träffa sina nya vänner på förskolan. Det är viktigt att hon får i sig tillräckligt med vatten när hon leker så mycket med sina vänner, hon har med sig egen vattenflaska, - hennes är gul och med en rosa tut. Hon älskar att styla sitt hår och gillar att ändra på frisyren varje dag med hårsnoddar och hårspännen i olika färger, hon gillar att fläta håret också.

  • Dricker ur sin flaska
  • Gråter äkta docktårar
  • Dockan kan badas
  • Långt blont hår som kan stylas
  • Flexibla knän
  • Sluter ögonen när hon läggs på rygg

När den lilla flickan är på förskolan blir hon ibland trött, då händer det att hon har en vilostund med de andra barnen. Det är inte alltid lika roligt för det är så mycket roligare att leka, då kan det hända att BABY Born börjar gråta äkta docktårar. Hon kan blunda om du lägger ner henne på ryggen. BABY Born Little Sister älskar att bada, och det bästa hon vet om är att plaska i vattnet med sina syskon. Dockan har 6 olika realistiska funktioner. Dockan har en mjuk kropp och det är lätt att klä av och på henne.

Innehåll:

  • BABY Born Förskola Little Sister – docka 36 cm
  • Flaska
  • Hårborste
  • Hårspännen
  • Hårsnoddar
  • Vänskapsarmband

Detaljer:

  • Mått: (H) 36 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Följ bruksanvisningen för att bada och torka dockan. Det är viktigt att allt vatten, inklusive det inuti dockan, får torka helt.

Mer information
Modell828533
EAN4001167828533
VarumärkeBABY Born
BABY Born lillesøster dukke som sover 828533 BABY Born lillesøster dukke som sover 828533

Sov gott

Dockan sluter ögonen när hon ligger på rygg.

BABY Born dukke som elsker å bade 828533 BABY Born dukke som elsker å bade 828533

Badstund

Dockan älskar att bada! Kom bara ihåg att låta henne torka efteråt.

BABY Born dukke med mange morsomme funksjoner 828533 BABY Born dukke med mange morsomme funksjoner 828533

Flera roliga funktioner

Dockan kan bland annat dricka ur flaskan, gråta, bada och sova.

Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.