Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Deluxe kalaspaket till docka 43 cm - födelsedagskläder och tårta

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 287:-
I lager
SKU
01217-44
   

Med detta kalaspaket är du redo att fira BABY Born-dockans (ingår ej) födelsedag! Klä födelsedagsprinsessan i den vackra rosa festklänningen med en asymmetrisk tyllkjol och ett fint planet-spänne. Mönstret på klänningen är inspirerat av rymden och både guldsandalerna och kronan gnistrar som stjärnorna på himlen.

Den här födelsedagen måste bara bli en upplevelse ur en annan värld! Födelsedagsfesten kräver naturligtvis en tårta - och vad passar väl bättre än en smaskig tårta med rosa glasyr, och dekorera den med ljusen som följer med. Kan födelsedagsbarnet blåsa ut alla ljusen samtidigt?

Innehåll:

  • Klänning och sandaler
  • Födelsedagskrona
  • Födelsedagstårta med ljud, tårtfat och tårtspade

Detaljer:

  • Passar dockor på 43cm
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka och annan docktillbehör ingår ej.

Mer information
Modell830789
EAN4001167830789
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.