Vi använder cookies för att förbättra upplevelsen på webbplatsen. Om du inte önskar detta kan du ändra dina webbläsarinställningar. Du riskerar då att vissa funktioner på webbplatsen inte fungerar optimalt. - Läs mer - Godkänn

BABY Born Unicorn Fairy - dockkläder - 43cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Vårt lågpris: 127:-
I lager
SKU
01205-92
   

Feer och enhörningar går hand i hand, och därför är BABY Borns färgglada klänning med vingar dekorerad med motiv av enhörningar som dansar på en stjärnhimmel. Den regnbågsfärgade klänningen är kortärmad och riktigt somrig. De blommiga vingarna kan fästas kring dockans handleder med hjälp av gummisnoddarna.

Innehåll:

  • 1x klänning med vingar

Detaljer:

  • Passar dockor som är ca 43 cm.
  • Rek.ålder: från 3 år.

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell829301
EAN4001167829301
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2021 ToySpace. All rights reserved.