Snabb leverans | Tull- och momsfritt | Fri frakt över 500,-*

BABY Born City Deluxe scooterkläder till docka 43 cm

Baby Born tillverkar fina och verklighetstrogna dockor av hög kvalitet med många realistiska drag.

Dockorna främjar fantasifull lek på ett roligt sätt. Dockorna från Baby Born kan gråta, äta, kissa och gillar att bli gosade med. Roliga set med söta accessoarer, tillbehör och dockkläder finns att köpa till. Baby Born-dockor är interaktiva dockor som kan kombineras med mängder av olika tillbehör som pottor, blöjor, nappflaskor, kläder, möbler, nappar och mycket mer. Din docka från Baby Born kan bada, hänga med ut i snön och är duktig på att använda pottan. I vårt breda sortiment av Baby Born-tillbehör hittar du badkar med ljud & ljus, docksängar, skötbord, pulkor och dockkläder. Dockorna passar barn från 3 år.

Här hittar du tillbehör som matstolar, kläder, blöjor och andra spännande saker till din Baby Born. Tillbehörspaketen från Baby Born öppnar upp för helt nya varierande lekar, du kan till exempel ta med dig din docka på promenader tack vare den rosa bärselen. Hann du inte byta blöja i tid? Då kan du bada dockan, eller låta henne ta sig en dusch?

Vårt lågpris: 216:-
I lager
SKU
04218-112
   

När BABY Born ska till stan med sin scooter för att möta sina vänner på lekplatsen, är det viktigt att ha på sig bekväma kläder och som sitter bra på kroppen. Den rosa jumpsuiten har coola bokstavstryck, och en glittrande silverjacka som är bekväm att ha på sig. Hon har även på sig snygga stövlar som matchar hennes kläder. Alla på gatan vänder sig om när hon susar förbi med sin scooter.

Innehåll:

  • Jacka
  • Jumpsuit
  • Stövlar

Detaljer:

  • Passar för docka på 43 cm
  • Rek. ålder: från 3 år

OBS! Docka ingår ej.

Mer information
Modell830215
EAN4001167830215
VarumärkeBABY Born
Copyright © 2024 ToySpace. All rights reserved.